سلام
وبلاگ خوبی دارید
اما نظر به اینکه بهتر است در وبلاگ مطالب, تولیدی استفاده شود تصمیم گرفتیم در وبلاگ کوثرولایت, کارگاه آموزش نویسندگی برگزار کنیم.
به همین جهت, با داستان نویسی شروع کردیم
لطفا ما راهمراهی کنید.
آدرس ما
http://kosar-esfahan.kowsarblog.ir/
امام صادق علیه السلام به مُفضَّل:
فَکِّر - یا مُفَضَّل! فی طُلُوعِ الشَّمْسِ وَغُروُبِها… بَلْ تَأَمَّلِ المَنْفَعَةَ فی غُرُوبِها، فَلَولا غُروبُها لَمْ یَکُن لِلنَّاسِ هُدُوءٌ وَلا قَرار مَعَ عِظَمِ حاجَتِهِم إلی الهُدُوء والرّاحَةِ، لِسُکُونِ أَبْدانِهِم وَجُمومِ حَواسِّهِم، وانْبِعاثِ القُوَّةَ الهاضِمَةَ لِهَضم الطَّعامِ وَتَنْفیذِ الغِذاءِ إلی الأعْضاءِ، ثُمّ کانَ الحِرْصُ سَیَحْمِلَهُمْ مِن مُداوَمَةِ العَمَلِ وَمطُاوَلَته علی ما یَعْظُم نِکایَتَهُ فی أبْدانِهِم، فإِنّ کَثیراً مِنَ النّاسِ لَولا جُثُمُ هذا اللَّیْلِ لِظُلْمَتهِ عَلَیهم، لَم یَکُنْ لَهُم هُدوءٌ وَلا قَرار، حِرْصاً عَلی الکَسْبِ والجَمْعِ والإدِّخار؛
ای مفضَّل! در طلوع و غروب خورشید بیندیش… بلکه منفعت و سود را در غروب آن به دقت بنگر. اگر غروب خورشید نبود، هیچ گاه برای مردم آرامش و قراری نبود، با وجود نیاز شدیدشان به آرامش و استراحت و به دلیل نیاز بدن هاشان به سکون و استراحت حواس آنها و تا این که قوّه هاضمه اقدام به هضم غذا نماید و مواد غذایی را به اعضای بدن برساند. همچنین (اگر نبود غروب خورشید)، حرص و طمع، آدمی را برای ادامه کار وادار می ساخت و زمان کار را چنان طولانی می کردند که خستگی مفرط بر بدن هاشان غالب
می شد. همانا بسیاری از مردم اگر شب، تاریکی خود را بر آنها فرود نمی آورد، هر آینه آرامش و قراری نداشتند؛ چون بر جمع کردن اموال و ذخیره آن حرص می ورزند.
مقام معظم رهبری اساس کار طلبگی تحقیق وپژوهش است
سلام احسنت
برخواهر خسرو خراسان صلوات
بر جلوه ي خورشيد درخشان صلوات
بر حضرت معصومه شفيع شيعه
بر آيت حق مهر فروزان صلوات
ميلاد حضرت معصومه سلام الله عليها بر همه دختران پيرو خاندان عصمت و طهارت مبارك باد.
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
موفق باشید
منتظرتان در وبلاگمان هستیم
سلام عليكم
من عاشق حضرت محمد (ص) هستم.
منتظر حضور شما.
سلام دوست عزیز
داستان زیباو آموزنده ای بود.
موفق باشید.
در پناه حق
با سلام
امام على عليهالسلام : اَما اِنَّهُ لَيْسَ بَيْنَ الْحَقِّ وَ الْباطِلِ اِلاّ اَرْبَعُ اَصابِـعَ - فَسُئِلَ عَنْ مَعْنى قَولِهِ هذا، فَجَمَعَ اَصابِعَهُ وَ وَضَعَها بَيْنَ اُذُنِهِ وَ عَيْنِهِ - ثُمَّ قالَ: اَ لْباطِلُ اَنْ تَقولَ: سَمِعْتُ وَ الْحَقُّ اَنْ تَقولَ: رَأَيْتُ؛(نهج البلاغه، از خطبه ۱۴۱. )
هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش سؤال شد. امام انگشتان خود را بههم چسباند و آنها را ميان گوش و چشم خود گذاشت و آنگاه فرمودند: باطل اين است كه بگويى: شنيدم و حق آن است كه بگويى: ديدم.
یا علی علیه السلام - التماس
مرحوم قاضی(ره) در هنگام اضطراب و ناراحتی های روحی، خواندن این کلمات را سفارش می کردند: لا اله الا الله وحده لا شریک له، له الحمد و له الملک و هو علی کل شیء قدیر، أعوذ بالله من همزات الشیاطین و أعوذ بک ربی من أن یحضرون إن الله هوالسمیع العلیم: هیچ معبودی جز خداوند یکتای بی شریک وجود ندارد و ستایش و حکومت مخصوص اوست و او بر هر کاری تواناست. از وسوسه های شیاطین به خدا پناه می برم و به تو پناه می برم ای پروردگارم از این که نزد من حاضر شوند. همانا خداوند شنوا و داناست.